Mobilització onze de setembre a Mataró

Amb la idea comuna de fer una xarxa global de denúncia a la discriminació que pateix Catalunya i de reivindicació de la independència com a únic mitjà per construir un futur millor, al Maresme, enguany, ens mobilitzarem ocupant la N-II de Nord a Sud.

La mobilització inclou diferents punts de reivindicació al llarg de tot el recorregut. En concret, les estacions de RENFE Rodalies a les següents poblacions: Montgat, Montgat Nord,  el Masnou, Ocata, Premià de Mar, Vilassar de Mar, Cabrera de Mar, Mataró, Llavaneres, Caldes d’Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar.

En aquests punts reivindicarem la necessitat d’un Estat propi per tenir una infraestructura ferroviària digna a la nostra comarca amb el lema:

“Per una política d’infraestructures eficient, independència” Sense aeroports deserts, autopistes en fallida, estacions de l’AVE buides”.

A més, a la capital de la nostra comarca també hi tindrem dos punts més concentració:

  • Agència Tributària de Mataró
  • Oficina integral de la Seguretat Social de Mataró

En aquests punts reivindicarem la independència com a únic mitjà per disposar de totes les eines per sortir d’aquesta crisi amb garanties i construir un futur millor. Els lemes seran:

“Per unes lleis i impostos solidaris, independència” Sense Tribunal Constitucional tindríem: Llei de desnonaments, Llei de pobresa energètica, Impost de pisos buits, Impost als dipòsits bancaris, Impost a les centrals nuclears, Impost a les operadores d’internet.

“Per garantir les pensions, independència” A Catalunya per cada persona jubilada n’hi ha 2,55 d’actives, suficient per garantir unes pensions que a l’Estat espanyol perillen.

Des d’ANC som conscients del gran repte que ens suposa aquesta Diada. Serà una mobilització especial. Estem en un context de crisi i hem de fer compatible el dret a la manifestació amb la salut pública. Per aquest motiu, hem adaptat les concentracions per exercir el dret a manifestació amb garanties sanitàries:

  • Distància, gel i mascareta
  • Limitació de l’aforament
  • Entrada i sortida ordenada
  • Inscripció prèvia

Per participar a la manifestació de Mataró, cal que us inscriviu clicant el següent enllaç i escollint el vostre punt de reivindicació (Hisenda, Estació de Renfe o Seguretat Social):

  https://www.inscriu.me/ca/11s-2020-a-mataro

Recordeu que EL DRET A MANIFESTACIÓ NO NOMÉS ÉS POSSIBLE SINÓ QUE ÉS NECESSARI!!

SALUT I INDEPENDÈNCIA!

 

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s