Qui som

Assemblea Nacional Catalana – Territorial de Mataró

ANC Mataró és una territorial de l’Assemblea Nacional Catalana. Es va constituir el setembre de 2011 i el seu objectiu és adaptar el pla estratègic general de l’ANC a la nostra ciutat.

L’ANC és un moviment popular, transversal, plural i democràtic que té la missió d’aconseguir de manera pacífica i democràtica la independència política de Catalunya. Pel seu caràcter unitari i aglutinador, l’ANC no participa, ni amb candidatura pròpia ni integrant-se en cap candidatura, en eleccions polítiques. L’ANC treballa per aconseguir un estat propi i un futur més pròsper, just i democràtic.

En el primer trimestre del 2013 ens vam organitzar en comissions (grups de treball) per tal d’emprendre les diverses tasques necessàries que havíem detectat. Aquests grups de treball tenen un alt grau d’autonomia i es pretén que presentin iniciatives de forma pro-activa per tal d’aconseguir els objectius de l’Assemblea. Animem a tots els nous socis i simpatitzants a formar part d’alguna, aquella a la que creguin que hi poden aportar més.

Actualment l’ANC Mataró està formada per prop d’un miler de persones. Les reunions de l’Assemblea són obertes i convidem a totes les persones compromeses amb el procés nacional, sigui quin sigui el seu origen i adscripció política, a què hi participin lliurement i, si ho desitgen, a afegir-se al projecte i treballar amb nosaltres. Actualment utilitzem la seu d’Òmnium Mataró-Maresme (Argentona 59 baixos 08302 Mataró) per fer-hi les reunions, tot i que, per qüestions legals, estem en procés de canvi de l’adreça social de l’entitat.

Si desitges associar-te amb l’ANC, visita aquest enllaç: http://assemblea.cat/?q=inscripcio_anc

També pots contactar amb nosaltres a través del correu mataro@assemblea.cat