Qui som

Assemblea Nacional Catalana – Territorial de Mataró

ANC Mataró és una assemblea de base de l’Assemblea Nacional Catalana. Es va constituir el setembre de 2011 i el seu objectiu és adaptar el pla estratègic general de l’ANC a la nostra ciutat.

L’ANC és un moviment popular, transversal, plural i democràtic que té la missió d’aconseguir de manera pacífica i democràtica la independència política de Catalunya. Pel seu caràcter unitari i aglutinador, l’ANC no participa, ni amb candidatura pròpia ni integrant-se en cap candidatura, en eleccions polítiques. L’ANC treballa per aconseguir un estat propi i un futur més pròsper, just i democràtic.

Per organitzar  i dur a terme les nostres accions ens organitzem en comissions (grups de treball). Aquests grups tenen un alt grau d’autonomia i es pretén que presentin iniciatives de forma pro-activa per tal d’aconseguir els objectius de l’Assemblea. Animem a tots els nous socis i simpatitzants a participar activament. Per formar part dels nostres equips de treball només cal que ens envieu un correu a mataro@assemblea.cat i us informarem dels diferents grups i tasques que duem a terme.

Actualment l’ANC Mataró està formada per més d’un miler de persones. Les reunions de l’Assemblea són obertes i convidem a totes les persones compromeses amb el procés nacional, sigui quin sigui el seu origen i adscripció política, a què hi participin lliurement i, si ho desitgen, a afegir-se al projecte i treballar amb nosaltres.

Si desitges associar-te amb l’ANC, visita aquest enllaç:

Em faig soci

També pots contactar amb nosaltres a través del correu mataro@assemblea.cat