FIRA DE CONSUM ESTRATÈGIC

El dia 30 de març de 10h-20h, ANC Mataró organitza la Fira de Consum Estratègic a la Plaça Santa Anna!

Durant els darrers anys s’ha pogut constatar que l’oligarquia espanyola, representada per algunes empreses de l’IBEX35, les del BOE, i les del “Palco del Bernabeu”, entre d’altres, ha donat suport a l’estratègia repressiva de l’Estat espanyol contra el poble català i els seus anhels de llibertat.

La bel·ligerància del Govern i l’Estat espanyol contra l’economia catalana promovent la por, retirant més de 10.000 milions d’euros de bancs amb seu social a Catalunya, fent decrets a mida de les grans empreses i permetent als seus gestors canviar la seu de l’empresa per la via d’urgència, fa palès que Catalunya i els catalans els importem ben poc, i que estan disposats a qualsevol cosa per tal d’impedir l’exercici de les aspiracions legítimes del poble de Catalunya.

Amb la Fira del Consum Estratègic promourem empreses alternatives a les que han participat a la campanya de la por. Amb aquest gest potenciarem la creació d’estructures econòmiques que, per mitjà del comerç, potenciïn un teixit productiu català pròsper per si mateix i allunyat de la presa de decisions amb marcat caràcter polític.

A la Fira posarem a mans de la gent tota aquella informació necessària per tal que cadascú pugui prendre les decisions més ajustades a les seves necessitats diàries, fent èmfasi en aspectes com el respecte al medi ambient, el cooperativisme, l’economia circular, la responsabilitat social, l’adopció de tecnologia 4.0, o el respecte i/o promoció de la llengua catalana com a part indestriable de la realitat del nostre país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s