CAMBRES: EINES DE PAÍS

El proper 11 d’abril, a les 19:30h, presentem a l’auditori de la Fundació Iluro (Sta. Teresa 61, Mataró) la candidatura a les eleccions a les Cambres de Comerç de Catalunya “Les Cambres: Eines de País” amb els ponents:

  • Mònica Masramon (sòcia i CEO de Masley and Leymans SL)
  • Jordi Domingo (soci fundador de Sulina SL)
  • Alfons Comas (soci i administrador de Sistemes WEN SL)

Del 2 al 8 de maig hi ha eleccions a les cambres de comerç on hi tenen dret a vot els autònoms, cooperativistes i empresaris, amb més de dos anys d’activitat. En aquest acte es presenta la candidatura impulsada per l’ANC, el Centre Català de Negocis, Sobirania i Justícia i Fundació Catalunya Estat: “CAMBRES – EINES de PAÍS”. Aquesta candidatura està formada per candidats i candidates totalment compromesos i compromeses amb al país. El seu objectiu és aconseguir que les Cambres de Comerç defensin els interessos del teixit empresarial català i esdevinguin una EINA de PAÍS preparada per la propera desconnexió.

El teixit empresarial català està format, en més d’un 90%,  per microempreses, PIMEs, autònoms i cooperatives. En aquest acte es pretén que aquest col·lectiu prengui consciència del gran valor del seu vot a les eleccions a les cambres, ja que aquest té el mateix pes que el vot d’una gran multinacional.

CAMBRES – EINES de PAÍS respon a l’objectiu global de les entitats impulsores d’aconseguir que les Institucions oficials no governamentals de Catalunya estiguin dirigides per juntes que serveixin als interessos del país. Aquesta iniciativa forma part del marc global d’acció per desenvolupar les eines necessàries per fer República.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s