ACTE D’INAUGURACIÓ DEL NOU LOCAL

El proper diumenge 24 de febrer, a les 12h a la plaça de l’Ajuntament de Mataró,  tindrà lloc l’acte d’inauguració del nostre nou local!

La territorial d’ANC a Mataró fa pocs dies que treballa al c. carreró 11 de Mataró (pça de l’Ajuntament). Us volem donar a conèixer les noves activitats que tenim programades al local així com la línia d’actuació prevista pels propers mesos.

Per tot això hem organitzat un acte en què hi tindrà lloc, per començar, un col·loqui polític amb en Joan Canadell i en Ramir de Porrata. En Joan és Secretari Nacional de l’ANC, empresari i cofundador del Centre Català de Negocis (CCN). En Ramir és polític i també emprenedor vinculat al CCN. L’activitat d’ambdós és notòria en mitjans de comunicació, tertúlies i xarxes socials. Amb ells debatrem sobre la situació política actual i analitzarem les oportunitats i prioritats d’acció que se’ns presentaran durant els propers mesos. El debat el dirigirà el periodista i presentador de televisió, fill de Mataró, Espartac Peran.

En acabat, us oferirem un petit refrigeri i gaudirem de la música de “Els OK” un dels grups musicals més emblemàtics de la nostra ciutat. També comptarem amb els companys de “República Catalana Digital” per ajudar tothom a inscriure’s al Consell de la República.

Participeu en el debat i veniu a conèixer les oportunitats d’avançar  #CapALaIndependència !

#SomANC  #MakeaMove

 

 

 

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s