Presentació del llibre “Servir Catalunya des d’Alemanya”

El dissabte 2 de febrer, a les 19:30h, tindrà lloc a la llibreria “Buc de llibres” (Muralla del Tigre, 31, Mataró) la presentació del darrer llibre de Til Stegmann Servir Catalunya des d’Alemanya (2018).

Després d’ Ambaixador de Catalunya a Alemanya (2014), Tilbert D. Stegmann (Barcelona, 1941), catedràtic de Filologia Romànica a la Universitat de Frankfurt, vol compartir novament amb nosaltres les seves experiències explicant Catalunya als seus compatriotes alemanys. Amb aquest llibre, Til ens explica com ha anat fomentant la solidaritat amb una Catalunya lliure arreu d’Europa.

Des d’Assemblea, considerem la internacionalització de la causa catalana com un dels eixos prioritaris de la nostra activitat. Per això us animem a que assistiu a aquest acte per conèixer de primera mà els esforços del prof. Stegmann per idear innumerables activitats de projecció catalana a Alemanya.

L’acte és coorganitzat per Buc de llibres, Pagès Editors i ANC-Mataró.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s