La campanya “Casa nostra, casa vostra”, arriba a Mataró

El  passat  22  de  novembre  es  va  presentar  la  campanya “Casa  nostra,  casa  vostra”,  una campanya que neix amb l’esperit de donar una resposta a la crítica situació que viu la Mediterrània i tornar a posar a primera línia del debat públic l’ anomenada “crisi migratòria”.

casanosta_banner1l’Assemblea Nacional Catalana, així com la nostra territorial de Mataró, s’ han sumat  a la campanya signant-ne  el  manifest  que trobareu al  web  oficial casanostracasavostra.cat i  us  animem  a  signar-lo. Entre tots  hem  d’ aconseguir  el  canvi  d’ actitud  de  les  nostres  institucions  perquè Catalunya sigui terra d’ acollida i el nostre mar deixi de ser un immens cementiri.

El primer acte de campanya es va dur a terme el dia 10 de desembre, dia dels drets humans, a la Plaça Universitat de Barcelona. Les properes cites clau a Barcelona seran un concert al Palau Sant Jordi el dia 11 de febrer i una gran mobilització el dia 18 de febrer.

Actes a Mataró

  • Dissabte 4 de febrer: Diferents punts recollida de signatures a la Riera i pl. Santa Anna, tot plegat acompanyat de batucades, castells, circ, i música.
  • Diumenge 5 de febrer: Acte comarcal al Foment amb actuacions musicals i parlaments (19h).

Aquest acte, amb la col·laboració de músics, cantants i altres artistes, servirà per explicar i visualitzar la realitat d’aquesta situació, amb la intenció de sensibilitzar la població sobre el greu problema que avui fa avergonyir Europa.

Contarem amb la participació entre d’altres de Joan Dausà, Marina Rossell, Roc Casagran, Mercè Folch, Feras Al Malat, Comunitat Eko, Stop Mare Mortum, Sindicat de Manters, Papeles para todos, Abu Baker Mahmoud, Memòria històrica de Mataró i grup Gospelsons.

Moltes gràcies per ser-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s