Presentació del llibre de Liz Castro ‘Molts granets de sorra’ a Mataró

El proper 14 LizCastro27_09_2016_CS2de desembre a 2/4 de 8 del vespre, organitzem  aquesta presentació que se celebrarà a la seu d’Òmnium Mataró – Maresme (c.Argentona 59, Mataró) ‘Molts granets de sorra’ és el darrer llibre de Liz Castro que ha pogut veure la llum gràcies al micromecenatge.

El llibre mostra les accions que han dut a terme els catalans per convèncer els seus propis líders polítics, i per fer entendre la gent arreu del món les seves demandes. Des de mosaics d’espelmes a manifestacions multitudinàries i eleccions informals, els catalans han creat un catàleg de tècniques cridaneres i mobilitzadores que han tingut molt d’èxit a l’hora de fer arribar el seu missatge a un públic ampli i guanyar-se el suport dels líders polítics del país.

Aquest llibre mostrarà fotografies d’aquests esdeveniments a més a més d’informació pràctica sobre com es van organitzar per intentar inspirar i ajudar la gent arreu del món a fer canvis positius en les seves pròpies comunitats, sempre de manera pacífica i democràtica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s