El 15 i 16D donem suport a la presidenta Forcadell

Carme_cartell_mut

El proper 16 de desembre la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, declararà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver permès una votació. La segona màxima autoritat del país pot ser inhabilitada per defensar la sobirania del Parlament i la llibertat d’expressió dels diputats, els nostres representants polítics en exercici del mandat popular del 27S.

Un nou despropòsit que se suma a les imputacions per la consulta del 9N o als centenars d’ajuntaments amb investigacions judicials obertes. No hi ha cap voluntat de diàleg per part de l’Estat així que cal una nova resposta unitària i contundent. La judicialització de la política catalana no s’atura, nosaltres tampoc perquè ens hi juguem el futur.

Per això, l’Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Cultural, , l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis cridem la ciutadania a expressar el seu suport a la presidenta del Parlament amb una doble convocatòria: a concentrar-se davant els ajuntaments el dijous 15 de desembre a les vuit del vespre i a concentrar-se davant el TSJC a Barcelona l’endemà, el divendres 16 de desembre, a les 9 del matí.

Quedem convocats el proper dijous a les vuit vespre a l’ajuntament de Mataró (properament actualitzarem aquest web amb els detalls de l’acte).

La unitat és l’única garantia per defensar les nostres institucions i representants polítics davant aquesta ofensiva judicial i política. No permetrem la vulneració dels nostres drets i llibertats. Serem un clam democràtic. El nostre futur el decidirem a les urnes, no el decidiran els tribunals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s