“PAÍS INFORMAT” campanya per als mesos decisius

Estem acabant l’any 2016 i tenim una cita molt important el setembre del 2017. El referèndum. Els resultats del 27S van donar la victòria per majoria absoluta a les forces independentistes del Parlament, ara bé, davant la convocatòria d’un referèndum  el proper mes de setembre cal seguir ampliant la majoria social de l’independentisme.

Fins ara hem fet moltes coses. Ens hem manifestat, hem penjat estelades, hem signat,  hem parlat, hem demostrat de múltiples maneres allò que volíem, però ara ve l’hora de la veritat. Ens esperen uns mesos decisius per aconseguir-ho. Ens hi hem de posar a totes. Hem de consolidar, motivar, tranquil·litzar, donar seguretat a tots aquells que volem convençuts per al Sí i també mirar d’estovar les seguretats dels que encara no ho veuen clar.

És per això que l’ANC, com també fan altres entitats, ha ideat i organitza la campanya “PAÍS INFORMAT per donar eines i mètodes a tots els que vulguem treballar amb èxit en aquesta darrera i definitiva etapa.

Necessitem molts voluntaris per ser presents arreu de la ciutat, al carrer, a la feina, als bars, als balcons, a la premsa local, parlant per telèfon… On calgui. La campanya és molt plural i tothom, tingui la disponibilitat que tingui, hi pot participar.

El tret de sortida a la nostra ciutat, ha estat el passat dijous 1 de desembre, amb la presentació a Mataró a càrrec de membres del Secretariat Nacional.

Si no vas poder venir a l’acte de presentació per vols ser voluntari, escriu-nos un correu a mataro@assemblea.cat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s