Til Stegmann, presenta a Mataró el seu últim llibre, “Ambaixador de Catalunya a Alemanya”

PresentacioTillStegmannMataro

Mataró, 21 d’abril de 2016.- El professor de la Universitat Goethe de Frankfurt, Til Stegmann, ha presentat aquest passat dijous a Mataró el seu últim llibre, “Ambaixador de Catalunya a Alemanya”. Stegmann va créixer a Barcelona, però no va descobrir la realitat cultural i històrica de Catalunya fins al cap de 30 anys, residint ja a Alemanya. Des d’aleshores, ha endegat diverses iniciatives per donar a conèixer a Alemanya la cultura i llengua catalanes, com ara la fundació d’institucions i associacions catalanòfiles o l’organització de les Setmanes Catalanes a Berlín. Ara, amb aquesta autobiografia, Stegmann vol donar a conèixer tota aquesta feina.

TillStegmannMataroA la presentació del llibre, promoguda per ANC Mataró i Omnium Mataró Maresme, també hi va assistir la nostra coordinadora de la comissió d’incidència internacional, Liz Castro, així com el nostre representant al secretariat nacional, Quico Bellavista.

Liz va refermar la idea de Til Stegmann respecte que és bàsic utilitzar la paraula “Catalonia” a l’exterior per donar a conèixer la causa catalana.

Algunes de les informacions de Til Stegmann podran ser escoltades aquest migdia a Radio Mataró i també un reportatge al vespre a la nostra televisió local.

⊕ Ga.leria fotogràfica (Joan Brucet – ANC Mataró) en aquest enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s