Defensem la llengua catalana a l’ajuntament de Mataró

DefensaLlenguaMataroMataró, 4 de maig 2016.- El Grup Municipal de Ciutadans de Mataró presentarà al ple de dijous dia 5, com ja ha fet en altres municipis catalans, una proposta en defensa de la cooficialitat de les llengües, en la qual demana la modificació del Reglament per a l’ús de la Llengua Catalana, que ha funcionat durant més de vint anys sense haver provocat mai cap mena de problema.

Davant l’actitud de Ciutadans que vol crear un conflicte lingüístic on no hi és, Omnium Mataró – Maresme amb el recolzament de l’ANC de Mataró, Plataforma per la Llengua i la Coordinadora d’Associacions per la Llengua compareixerà al ple per demanar el rebuig de l’alcalde i els regidors a la proposta.

Per acompanyar aquesta compareixença, demanem a la ciutadania que es concentri dijous dia 5  a partir de ¾ de 7 de la tarda, davant l’Ajuntament .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s