Eleccions al secretarial nacional d’ANC – seu electoral de Mataró

Urna votacio mataroMataró, 14 de Maig de 2015.- L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) va celebrar el dissabte passat les eleccions per escollir el Secretariat Nacional que regirà l’entitat el proper any, amb l’obertura de més de 171 seus, i a on van poder votar tots els membres de ple dret al corrent de pagament.

Els candidats a les eleccions poden presentar-se com a membres de representació nacional (són escollits per la totalitat de membres de ple dret) o bé com a membres de representació territorial (votats pels membres de ple dret de les respectives regions en què s’organitza l’ANC). En els dos casos, les candidatures són sempre personals, tot i que es pot especificar, si s’escau, la pertinença a algun grup de treball a tall informatiu.

El Secretariat Nacional de l’ANC estarà format per 75 membres, 25 dels quals sorgiran d’entre els candidats de representació nacional i 50 d’entre els candidats de representació territorial. Serà el nou Secretariat escollit qui decidirà els càrrecs orgànics de l’entitat (president/a, vicepresident/a, tresorer/a, secretari/a) al plenari que durà a terme el proper dissabte 16 de maig.

A Mataró, que es va declarar seu electoral, les eleccions varen transcorre amb total normalitat, amb la participació del 15% del cens, xifra habitual des de l’any de creació de la nostra territorial.

A hores d’ara, ja estan disponibles els resultats definitius en el web de l’assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s