l’ANC reparteix avui 500.000 diaris. Mataró, ciutat prioritària

20150515_ANC-Diaris_0012-webMataró, 15 de maig de 2015.- l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) està repartint aquest matí mig milió d’exemplars d’un diari centrat en la voluntat de fer un país millor i que alci la bandera de la regeneració democràtica. Quasi 400 voluntaris de l’Assemblea s’han repartit en més de 100 punts d’arreu del país, especialment en parades de transport públic de l’àrea metropolitana de Barcelona i Tarragona, per fer arribar el diari al màxim de gent possible.

A Mataró,des de quarts de 7 del matí fins a mig matí, s’han organitzat 5 punts d’entrega, l’estació de Rodalies Renfe, la Plaça les Tereses, el Parc Central, l’ Hospital i la plaça Granollers.

“Vols fer un país millor?”

La portada del diari apel·la directament a la voluntat de construir un país millor amb, entre d’altres, democràcia participativa; lluita contra la corrupció; igualtat d’oportunitats i llibertat d’expressió. L’interior de la publicació compta amb l’Editorial (“La teva bandera”), i l’apartat Gente com tú, en què se cita persones reconegudes de diversos àmbits que, independentistes o no, expressen el seu respecte per la idea d’independència, en uns casos, o apel·len a ella com a oportunitat de canvi, en d’altres. Així, la secció compta amb noms com l’humorista Andreu Buenafuente; el periodista Iñaki Gabilondo, Killian Jornet o el grup Txarango, entre d’altres.

Pots trobar més informació en aquesta nota de premsa d’ANC.

Pots baixar-te l’edició PDF aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s