TaulaRodona Independencia Mataró

Taula Rodona: El Paper dels Municipis en el Procés d’Independència (Mataró)

Mataró 9 de maig 2015.-  El proper divendres 15 de maig a dos quarts de vuit del vespre hi haurà una taula rodona per tal de debatre el paper que han de tenir els municipis en el procés d’independència de Catalunya.

Cartell independencia municipis mataroHi participaran els caps de llista Quim Fernàndez (CiU), Francesc Teixidó (ERC-MES), i Juli Cuéllar CUP).  El debat el moderarà el periodista Saül Gordillo, cap de continguts digitals de El Periódico de Catalunya, col·laborador de diversos programes de TV i ràdio i escriptor.

Els ponents hauran de respondre sobre qüestions com el paper de l’Associació de Municipis per la Independència, o bé quin ha de ser el paper de les alcaldies, tenint en compte el caràcter plebiscitari de les eleccions del 27S. També hauran d’atendre el torn de preguntes que podrà fer el públic assistent.

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes de la Fundació Iluro, c. Santa Teresa , 61 de Mataró. Entrada lliure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s