Els ajuntaments per la independència – Compromisos de Mataró

[ACTUALITZACIÓ] Mataró, 15 de maig de 2015.- Signatura del Compromís de la candidatura de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Mataró
Foto Compromís CUP
(Foto: Joan Brucet – ANC Mataró)

 La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ha signat amb ANC Mataró, una variant del compromís per la Independència que promou l’ANC. El compromís exclou el punt 5 signat per la resta de candidatures (ERC Mataró i CiU Mataró), que fa referència a donar suport a l’elecció dels alcaldes que incloguin aquests punts per tal de promoure una majora independentista.

Per part de la CUP, ha signat el cap de llista Juli Cuéllar, acompanyat de Joan Safont, Toni Guirao, Carme Polvillo i Juliana Bacardit.

Per part de l’Assemblea de Mataró, Jordi Tarragó i Anna Molist, Coordinador i Secretària de la territorial de Mataró, i Pep Nogueres.

Podeu consultar la Galeria Fotogràfica (per  Juan Brucet – ANC Mataró)

[ACTUALITZACIÓ] Mataró, 7 de maig de 2015.-  Joaquim Fernandez, cap de llista de CiU Mataró, s’ha adherit i signat el compromís. En breu posarem a disposició el testimoni gràfic.

Mataró 27 d’abril de 2015.- Signatura compromís de la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya – Moviment d’Esquerres.
Signatura Compromis Independència Mataró ERC
(Foto: Joan Brucet – ANC Mataró)
L’ANC impulsa el Compromís de les candidatures que concorren a les eleccions del 24/05/2015“, que concreta en 5 punts:
  1. Proposar l’adhesió de l’ajuntament a l’AMI.
  2. Contribuir a donar un clar sentit plebiscitari a les eleccions al Parlament del 27S.
  3. Proposar que l’ajuntament i l’alcalde es posin a disposició del govern del país en la constitució de l’Estat català.
  4. Proposar que l’alcalde participi, si escau, a l’Assemblea de Càrrecs Electes
  5. Facilitar l’elecció com alcalde del cap d’una de les les llistes que incloguin aquests punts.

A Mataró, les primeres candidatures que s’hi han adherit han estat les de ERC Mataró i Moviment d’Esquerres: Francesc Teixidó i Pont, com a cap de llista i en representació de la candidatura, acompanyat d’Anna Salicrú, presidenta local d’ERC i segona de la llista, i en representació de Moviment d’Esquerres, Jesús Garrido, coordinador del Maresme, i Jordi Esparrell.

Per part de l’Assemblea, Jordi Tarragó i Anna Molist, Coordinador i Secretària de la territorial de Mataró, i Eduard Huertos.

El compromís se signa sent conscients del repte políticament transcendent que viu el país arran del procés de constituir un nou Estat independent per a Catalunya i sabedors de la necessitat d’impulsar des dels ajuntaments les accions que correspongui per continuar donant fortalesa, legitimitat i suport al procés que ens ha de portar a la constitució de la República catalana.

Els propers dies informarem sobre la resta de candidatures compromeses amb la nova república catalana, que també esperem que signaran el compromís.

Podeu consultar la Galeria Fotogràfica (per  Juan Brucet – ANC Mataró)

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s