Diada per l’Educació Pública a Mataró

“La davallada demogràfica, una oportunitat per la millora de la qualitat educativa”

Cartell Diada Ensenyament 15032015 Enguany la Diada per l’Educació pública tindrà lloc el proper diumenge dia 15 de març. La festa està dividida en dues parts; la primera on hi haurà gegantada que sortirà de davant de l’Institut Damià Campeny a les 10:30h. A les 11:30h s’arribarà amb cercavila fins al Nou Parc Central, on hi haurà ballada de gegants, lectura del manifest a càrrec de Care Santos, tallers i cantada de corals.

ANC Mataró s’ha adherit al manifest propiciat per Assembla Groga i el MEM “MATARÓ, PER L’ESCOLA PÚBLICA. La davallada demogràfica, una oportunitat per la millora de la qualitat educativa”. Podràs signat a favor d’aquest manifest a la nostra taula informativa de la plaça sta Anna el proper dissabte de 6 a 9 del vespre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s