‘Cafès per la Independència’ a Mataró

Cafès per la Independència a Mataró

MATARÓ 19 de Març de 2015.- La nostra territorial llença de forma pionera la iniciativa “Cafès per la Independència”.  Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins les accions de “bon veïnatge” que està duent a terme l’ ANC d’aquí fins el 27 de Novembre, te com a objectiu eixamplar la base sobiranista del nostre país.

Tots tenim amics, coneguts i familiars que encara tenen dubtes sobre els beneficis de la independència , i es per això que proposem tertúlies de petit format, en un ambient de debat distés, per tal de resoldre possibles inquietuds i contrastar punts de vista.

Proposem doncs que convidis a fer un cafè a aquests catalans amb dubtes a casa teva o en algun lloc que resulti familiar i còmode, i un o dos membres d’ANC dinamitzaran la tertúlia i xerrarem sobre el futur del nostre país.

Per fer-ho, envia’ns un correu a mataro@assemblea.cat, o acosta’t a la nostra taula informativa de la plaça Sta Anna els dissabtes de 6 a 9 del vespre, on t’informarem i et donarem el fulletó de la iniciativa.

Aprofitem també per comentar que les diferents sectorials d’ANC disposen de ponents experts en diversos temes. Si coneixes algun col·lectiu que veu amb inquietud la independència de Catalunya, contacta amb nosaltres i concretarem el format més adequat per mirar de resoldre dubtes.

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s