Gran èxit de l’assaig de la V a Mataró.

Assaig V 20Mataró, 30 d’agost de 2014. – Aquesta tarda s’ha celebrat amb gran èxit a Mataró l’assaig de la V organitzat per la territorial local de l’ANC. Entre tres i quatre mil persones han desfilat vestides de groc o vermell i amb estelades des de la Plaça de Santa Anna pujant pels cèntrics carrers de la Riera i la Muralla de Sant Llorenç, fins formar la lletra que significa la Voluntat de Votar dels catalans, i d’aconseguir la Victòria en la consulta d’independència.

L’acció ha estat precedida d’un acte on han intervingut el cantant Genís Mayola i la coral Primavera per la Pau. Hi ha hagut també parlaments de la coordinadora d’ANC Mataró, Rosa Guanyabens i del membre del secretariat nacional de l’organització, Pep Riera.

Pep Riera ha reflexionat sobre els moviments d’independència que hi ha hagut al llarg de la història per acabar afirmant que, en el moment que es troba el procés català, ara mateix, aconseguir la independència del país, “només depèn de nosaltres”.

Podeu veure aquí una selecció de fotos de l’esdeveniment.

 

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s