EXPOSICIÓ “LA VIA CATALANA A MATARÓ” AL CASAL DE LES ESMANDIES

Inauguració: 5 de setembre a les 19 h. a càrrec d’Eduard Huertos, de la coordinadora territorial de Mataró de l’ANC.

Ara que estem a les portes de la segona Via Catalana, la V de Barcelona del proper 11 de setembre, és un bon moment reviure la gran mobilització de l’any passat: la Via Catalana cap a la Independència.

Del 5 de setembre al 15 d’octubre, una exposició al Casal de Barri de Les Esmandies (Rda. O’Donell 94, Mataró) recull les millors fotografies captades per catorze fotògrafs al llarg de tots els trams que van travessar la nostra ciutat.

El recinte amb l’exposiciò es podrà visitar de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre. La mostra és una col·laboració de la territorial de Mataró de l’ANC i l’Associació de veïns i veïnes de Peramàs-Esmandies.

No te la pots perdre. Ara és l’hora!

presentació-mut-dvd-bn-2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s