La V de Mataró serà un V activa.

Assaig V 12 còpiaLa territorial de l’ANC a Mataró ha presentat en roda de premsa l’acte d’assaig de la V que tindrà lloc el proper dissabte 30 d’agost, a les 18:30 h.

L’acte consistirà en la formació d’una V humana al llarg dels carrers Riera i Muralla de Sant Llorenç de Mataró fins arribar a fer el vèrtex a la Plaça de Santa Anna, davant del monument a Sant Sebastià.

A diferència d’altres concentracions similars que s’estan duent a terme arreu del país i arreu del món, la V de Mataró serà una V activa: es construirà en marxa, es desplegarà caminant, mentre els grups d’animació canten i toquen. Amb aquest format original es vol reeditar l’èxit de l’estelada humana que l’ANC Mataró va dur a terme la passada primavera a l’antic Parc Central.20140510-estelada-mataro1

En l’acte està previst que hi hagi un parlament de Pep Riera, i en l’apartat musical hi intervindran el cantautor Genís Mayola, una coral i un grup de flabiolaires. Es demana als assistents que portin samarretes vermelles o grogues.

Aquesta mobilització ciutadana s’emnmarca dins de la campanya “Ara és l’hora” que impulsen conjuntament l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. L’objectiu és aconseguir que una majoria molt àmplia faci guanyar el sí a la consulta del 9 de novembre de 2014.AraEsLhoraMataro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s