ARA ÉS L’HORA: 11S=V + 100M voluntaris.

VL’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural impulsem la campanya unitària definitiva per la consulta.

“Ara és l’hora” englobarà totes les activitats fins el 9 de Novembre, inclosa la Via Catalana 2014 (V) de l’11 de Setembre. Els principals objectius són garantir que la consulta es farà i fer que el SÍ sigui àmpliament majoritari el 9 de Novembre.

Per aconseguir aquests objectius s’han fixat tres grans mecanismes que us demanem que ens ajudeu a fer funcionar:

1.- Cal que l’11 de Setembre fem de la Via Catalana 2014 la manifestació més massiva de la història del nostre país. Perquè això sigui possible, és necessari que el màxim de gent possible s’inscrigui a la “V” a través de la web oficial de la campanya.

2.- Us demanem que us apunteu com a voluntaris, ja que aquesta és la força principal de la campanya. En necessitem 100.000, per tant, tinguis el temps que tinguis, per poc que sigui, cal que et facis voluntari perquè tota petita acció organitzada que realitzem amb els amics, familiars, veïns,… és a dir: en el nostre entorn, serà clau per fer que el SÍ guanyi el 9 de novembre.

3.- Finalment, però no menys important, us agrairíem que ens ajudeu econòmicament amb aquesta campanya. L’adversari és molt poderós, tenim un Estat al davant i nosaltres no volem tenir cap hipoteca. Per això us demanem una col·laboració extraordinària, una aportació econòmica voluntària que ajudi a fer d’aquesta campanya l’eina necessària per aconseguir la llibertat del nostre país.

Ens queden 4 mesos per la consulta. Menys de 120 dies per fer allò que fa anys que desitgem amb passió i al qual tant de temps hem dedicat: votar el futur de Catalunya en una consulta que ha de ser el punt de sortida d’un país nou, lliure, que sempre hem somiat. La nostra és una cursa de llarg recorregut i ara toca fer l’esprint final. I l’hem de fer tots. Junts. Units per un país nou. Ara és l’hora de ser valents. Ara és l’hora de la unitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s