Organització transport 11 de Setembre a Mataró

mut-v-humana– Ja hem esgotat les places dels sis autobusos dels que disposem a Mataró (s’ha prioritzat disponibilitat per les comarques amb més problemes de comunicació). No obstant, continuem agafant inscripcions i fent una llista d’espera pel cas que es donin baixes o que finalment puguem disposar de més vehicles.

– Ens podeu consultar al respecte els dissabtes de 6 a 9 de la tarda a la taula informativa de st. Sebastià (pl. Sta Anna amb Riera).

– L’organització de la V ha dividit el recorregut per trams i ha distribuït els trams per territoris per tal de fer coherent la mobilitat, concretament a Mataró tenim els trams 56 i 57 que estan a tocar de la plaça de Catalunya. Per aquest motiu recomanem a les persones que puguin que es desplacin amb tren. Us recordem que els Rodalia funcionaran com un dia laborable.

Això no vol dir que sigui obligatori inscriure’s en aquest trams, es pot fer en el que més interessi.

– Per inscriure’s a la V ho podeu fer per Internet a la web araeslhora.cat o al telèfon 902 811 914

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s