MATARÓ JA TREBALLA PER L’11S

Les mobilitzacions del proper onze de setembre seran decisives per assegurar la consulta del 9N2014. Han de ser i seran actes multitudinaris i amb gran repercussió, perquè la classe política no defalleixi, tingui clar què vol el poble i tingui el suport necessari al carrer per entomar els reptes que tenim davant.

L’assemblea territorial de l’ANC Mataró ja fa dies que treballa fort en l’organització de les mobilitzacions. De moment s’han constituït tres grups de treball que es troben cada setmana. Cada grup es centra en la  preparació d’una de les següents accions:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA1.- Organització de la logística i el transport a Barcelona per fer la V massiva de l’11S2014.

2.- Organització d’una V prèvia d’escalfament a Mataró. Probablement el cap de setmana del 7-8 de setembre. S’està treballant en trobar el lloc adient.

3.- Recollida de compromisos d’entitats i organització de l’acte de lliurament.

Aquesta darrera tasca consisteix a demanar a cadascuna de les associacions civils de la ciutat que donin suport formal a la convocatòria i celebració de la consulta. Serà molt important que tot el ric teixit associatiu del país manifesti el suport explícit al dret a decidir. Per això els voluntaris del grup de treball s’estan adreçant a les associacions de Mataró per demanar-les que signin el document de Compromís. El conjunt de documents de compromís es lliuraran al batlle i els regidors de la ciutat en un acte solemne el matí de l’onze de setembre. Aquest acte serà el tret de sortida per la marxa a Barcelona per culminar la V de Voluntat, de Votar i de Victòria. Després, en el moment oportú, els documents de compromís de totes les entitats de tots els pobles, viles i ciutats catalanes es lliuraran al Parlament.

Per tot això, fem una crida a tothom que sigui membre o tingui contacte amb associacions i entitats civils de qualsevol tipus perquè ajudi a aconseguir que la seva entitat s’adhereixi i signi el document de compromís. Tan sols cal que es signi aquest document el qual es pot lliurar a l’ANC posant-se en contacte amb mataro@assemblea.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s