VINE A L’ASSEMBLEA, ET NECESSITEM!

La propera assemblea de l’ANC MATARÓ, dimarts 1 de Juliol a les 20 h. és oberta a tothom, membres, simpatitzants i tothom que estigui disposat a col·laborar en la preparació de l’11S i el 9N.

Com ja sabeu, entrem en els moments decisius per aconseguir la consulta i l’independència. Hi ha molta feina per fer i tots hi podem aportar el nostre gra de sorra, cadascú dins de les seves possibilitats.

En primer lloc, cal començar a organitzar l’11 de setembre d’enguany, en què farem una concentració massiva a Barcelona en forma de V que tindrà el vèrtex a la Plaça de Les Glòries i desfilarà per la Gran Via i la Diagonal.keepcalm
A Mataró ens pertoquen un seguit de tasques que demanen implicació i compromís. Ja vam demostrar en les passades convocatòries i al llarg de tot l’any que d’això, a Mataró, no ens en falta.

Així doncs, per començar aposar-nos-hi us convoquem el dia 1 de juliol a les 8 del vespre a la seu d’Omnium Cultural (c/ Argentona 59 baix) de Mataró. Tothom pot ajudar i tothom és necessari. Construïm el futur del país. Veniu amb ganes de treballar i idees, per posar-les en comú.

Us hi esperem !!!

També serem a la Fira d’entitats, t’hi pots atansar i parlar amb nosaltres per saber com pots col·laborar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s