De Catalunya al món. Com pots ajudar.

“De Catalunya al món” és un projecte de l’ANC que té l’objectiu d’explicar el procés de sobirania de forma senzilla i efectiva als estrangers que ens visiten. Aquest estiu l’ANC Mataró repartirà per càmpings i hotels de la comarca els fulletons que podeu veure en aquest post.

Si algú dels que el llegiu (sigueu o no membres de l’ANC ) teniu contacte amb grups de visitants, o llocs on aquests van, i voleu ajudar a aquest propòsit donant-los fulletons o deixant-los on els puguin agafar, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l’adreça de correu-e anc-mataro-comunicacio@googlegroups.com i us els farem arribar.

Com ja sabeu, la comunicació per a la comprensió internacional és un dels pilars en què es basarà el procés d’independència en els moments decisius.

diptic en anglès! MWC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s