CASAL DE LA GATASSA: TOTS ELS POLÍTICS SÓN IGUALS?

Mataró, 8 d’abril de 2014.- Eduard Huertos, de la comissió de gent gran de l’ANC Mataró va conduir una xerrada col·loqui al Casal de la Gatassa de Mataró, a la qual hi van assistir una trentena de persones. L’ambient va ser planer i distès i les dades i arguments ben acollits. Al final del debat, un assistent va manifestar la seva opinió que tots els polítics són iguals, els d’allà i els d’aquí. Se li va respondre que l’opinió de l’Assemblea no és aquesta, i que amb un nou país tenim l’oportunitat que tot sigui millor, mitjançant una nova constitució, noves lleis electorals i anti-corrupció i separació real dels poders.

Image

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s