SIGNA UN VOT: LES FOTOS DE LA JORNADA.

Signa un vot  21-22 Març 29Heus aquí una tria de fotografies realitzades durant la jornada de “Signa un vot per la independència” dels dies 22 i 23 de març, a Mataró. Signa un vot  21-22 Març 19
En aquest cas la jornada ho era a nivell nacional i va suposar un gran esforç de les assemblees territorials. En el cas de Mataró, els voluntaris van mantenir actives fins a nou taules distribuïdes per diferents indrets de la ciutat. Signa un vot  21-22 Març 10

Tanmateix, la campanya no és puntual, sinó continuada, i si marxeu aquests dies de Setmana Santa, podreu trobar parades amb interventors acreditats arreu del país. Signa un vot  21-22 Març 24

“Signa un vot per la independència” és una campanya de recollida de signatures autenticades amb l’objectiu d’exercir el dret de petició, un dret reconegut per les lleis vigents, inclosa la constitució espanyola. La petició que condueix aquesta campanya és la celebració d’una consulta vinculant en la qual es pregunti as ciutadans de Catalunya si volen o no que Catalunya esdevingui un estat independent. Signa un vot  21-22 Març 26I en cas que això no sigui possible perquè l’estat espanyol no permeti, impedeixi, o dilati la celebració d’una consulta democràtica o unes eleccions plebiscitàries, o no en reconegui els resultats, es demana que aquesta petició sigui entesa com una manifestació lliure d’una voluntat favorable (“vot”) perquè els representants electes del poble de Catalunya declarin la independència de Catalunya d’acord amb el dret internacional. Signa un vot  21-22 Març 14

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s