LA VIA CATALANA, AL LOCAL DELS CAPGROSSOS

El passat diumenge 6 d’abril, en el marc de la festa d’estrena de temporada i d’aniversari del seu local, es va inaugurar a la seu de la colla castellera de Mataró, Capgrossos, l’exposició fotogràfica Via Catalana a Mataró, organitzada per l’ANC.

Exposició Capgrossos 06

Podeu llegir aquí el comentari que se’n fa a la web de la colla i us deixem amb un parell de fotos de l’acte, perquè us convidin a visitar-la, ja que tant per la qualitat i força de les fotografies com per l’estètica de l’entorn del local de l’antic Escorxador, l’experiència estètica i emocional està garantida.

Exposició Capgrossos 29-2

I els que no us hi pugueu acostar, no us perdeu la galeria completa de l’acte al Flickr.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s