LES PENSIONS I EL DÈFICIT FISCAL, FOCUS D’ATENCIO AL CASAL DEL PARC

ImageMataró, dijous 13 de febrer de 2013.- La comissió de la gent gran de l’Assemblea Nacional Catalana de Mataró ha dut a terme una xerrada-col·loqui al Casal Municipal de la Gent Gran del Parc, de Mataró. Davant una audiència d’unes trenta persones els quatre ponents van exposar els seus motius per ser independentistes. Les dades relatives a les pensions i el dèficit fiscal han estat les que han despertat més interès, fins el punt que l’acte s’ha hagut d’allargar mitja hora més del previst.

En el debat, s’ha destacat la dificultat d’arribar a la gent del no i els assistents han considerat interessant que es fessin xerrades similars amb membres de l’Asociación Súmate, per arribar més als companys de parla castellana. Tambés s’ha demanat més contundència en els polítics catalans per contrarrestar els atacs que rep el país.

Els membres de l’ANC Mataró que han participat en l’acte l’han valorat molt positivament, ja que després d’uns inicis poc participatius s’ha generat un debat interessant i fructífer, on han aflorat, a més dels temes comentats, la visió dels conciutadans vinguts de regions espanyoles i la conveniència d’anar a convèncer a la gent normal i corrent d’Espanya, i no pas a la seva classe política.

Podeu veure més fotografies de l’acte en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s