LES TAULES INFORMATIVES, UN ESPAI DE DIÀLEG

Parc Central 9-2-2014 02 redLes taules al carrer són un espai de diàleg ciutadà sobre el procés d’independència. Cada cap de setmana us podeu atansar a aquests espais i conversar amb els voluntaris de l’Assemblea de Mataró, saber la seva opinió i expressar la vostra, compartir dubtes i anhels, conèixer els arguments dels conciutadans que estem convençuts que l’únic futur possible del país passa per tenir un estat propi.

El segon cap de setmana de febrer, amb ocasió de la Fira de l’Arbre i la Natura de #Mataró la comissió va estrenar els nous i espectaculars panells informatius que han pensat, fet i dissenyat. Els podeu veure a la fotografia i també podeu veure més fotos de les taules si us és grat.

La Comissió de taules de l’ANC de Mataró va iniciar la seva activitat el gener del 2013 i des d’aleshores ha estat present a tots els barris de la ciutat, de manera rotativa, amb tres taules informatives cada setmana. 1654346_648707631871598_1257417856_n

En aquesta acció hi participen més de 70 voluntaris; la tasca d’aquests companys i companyes és extremadament valuosa, ja que fan allò que ens distingeix: enraonar. Perquè el català és l’única llengua del mon que de xerrar en diu enraonar, fer servir la raó, aportar les raons pròpies i avaluar les dels altres… i sense buscar raons.

Pero ens agradaria que les taules que podem parar als carrers fossin moltes més, ja que més voluntaris arribarien a més gent, i encara hi ha molts conciutadans indecisos. Així doncs, si creieu que podeu dedicar dues o tres hores mensuals a enraonar amb la gent que passa sobre el futur que volem per nosaltres i els nostres fills i néts, no dubteu a posar-vos en contacte amb l’ANC Mataró.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s