LES NOSTRES ACCIONS, EL NOSTRE PODER

El dijous 3 d’octubre, a les 19:30h, a la Sala d’Actes de la Fundació Iluro (Sta Teresa, 61) us convidem a visualitzar el documental “Les nostres accions, el nostre poder: del pacifisme a la lluita no violenta”(una producció d’Uniunfandos per Assemblea Nacional Catalana). En acabat, iniciarem un col·loqui acompanyats per Lluís Junyent, membre del Secretariat Nacional de l’ANC.

A l’Assemblea no ens quedarem de braços plegats esperant el desenllaç del procés d’independència. La societat civil ha de continuar essent motor de canvi, i per això optem per debatre, preparar-nos i instruir-nos per actuar. La gent té el poder per canviar les coses i el deure de fer front a les injustícies. Si ens organitzem, el nostre potencial es multiplica!

Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s