PREPAREM-NOS PER LA SENTÈNCIA!

El proper dijous 26 de setembre (19:30h) l’ANC de Mataró organitza la conferència – col·loqui “Preparem-nos per la sentència!” amb el doctor en dret i catedràtic de dret processal de la Universitat de Barcelona Jaume Alonso-Cuevillas i Sayrol.

El Dr. Alonso-Cuevillas (1961) és un dels advocats del procés. Actualment porta els casos del MHP Carles Puigdemont i els consellers Lluís Puig i Clara Ponsatí, tots tres a l’exili. Volem conèixer de primera mà la seva opinió sobre la sentència  i sobre la resposta institucional i ciutadana que cal donar en el moment en què el veredicte del Suprem es faci públic.

L’acte tindrà lloc a la Sala d’Actes del Casal de la Nova Aliança (c. Bonaire, 25, Mataró). Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s