QUÈ SÓN LES PRIMÀRIES?

Primàries Catalunya continua agafant forma i cada vegada generen més interès. Es per això que hem convidat la nostra presidenta perquè ens en parli.  Recordem els antecedents que ens han portat fins aquí avui:

  • Assemblea va ratificar el passat mes de Juliol, mitjançant un procés de votació electrònica dels seus socis, la proposta del Secretariat Nacional d’impulsar processos de primàries per elegir candidats i candidates a les eleccions municipals.
  • Seguidament, cal també fer esment a la votació favorable de la territorial de Mataró (en l’assemblea del passat mes de maig) a formar part del Grup Promotor per la Candidatura Unitària Republicana i Sobiranista a Mataró.
  • Finalment, cal mencionar que el passat 7 de novembre neix el comitè organitzador de primàries Catalunya a Mataró, després que els partits polítics declinessin formar part de l’esmentada candidatura unitària.

És evident que aquest procés genera expectatives pel que fa, per exemple, a la seva transversalitat o a l’apoderament ciutadà que representa. No obstant, també genera dubtes i incerteses pel que fa al seu procés d’implementació i a la seva idoneïtat com a mecanisme per assolir alcaldies independentistes, i molt particularment aquí a Mataró, on cal sense cap mena de dubte la millor de les estratègies per tal que l’ajuntament deixi d’estar en mans del 155.

Així doncs, l’Elisenda compartirà amb tots nosaltres la seva visió sobre els processos de primàries i en acabat tindrà lloc un torn obert de paraules.

L’acte es durà a terme al Casal de la Nova Aliança (c. Bonaire 25, Mataró) , el dijous 22 de novembre a les 19h. No hi falteu!

3 comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s