CAP A PERPINYÀ PER LA DIADA DE LA CATALUNYA NORD

El dia 1o de novembre se celebra la Diada de la Catalunya Nord, a Perpinyà. Es preveu una gran mobilització d’arreu dels Països Catalans arran del suport de la Catalunya Nord en l’organització del referèndum de l’1-O. Hi ha diversos actes previstos, el correllengua, una manifestació i un acte polític.

Des de Mataró estem organitzant un autocar per anar-hi. Ens trobarem e les 9.45 h (per sortir a les 10 h puntuals) al parc de la Pollancreda (Laia l’Arquera – c. Roma). En acabat, marxarem des de Perpinyà a les 20 h (un cop allà ja concretarem ubicació). El preu del desplaçament és de 15 euros.

Podeu venir a buscar els vostres tiquets el dilluns 29 d’octubre i el dilluns 5 de novembre de 19 h a 20 h al c. Palau 28.

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s