XERRADA / DEBAT SOBRE CONSUM RESPONSABLE

 

El proper dimecres 18 de juliol (19:00h) durem a terme un col·loqui sobre consum responsable, a l’Ateneu de la Fundació Iluro (La Riera 92, Mataró). Professionals del sector de l’energia i del cooperativisme ens explicaran les claus del consum conscient i la seva incidència  en la transformació social i en la construcció d’una societat més digna i més justa. Parlarem de consum responsable, de proximitat, ètic i solidari. Estudiarem oportunitats de canvi en els nostres hàbits de consum. Farem república.

Us hi esperem a tots!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s