US VOLEM A CASA, US TORNAREM A CASA

El proper diumenge 1 de Juliol (19:00h) durem a terme un tribut als presos i exiliats polítics al teatre Monumental de Mataró. Tindrem un col·loqui amb els seus familiars,  conduït per la periodista Bea Talegón. A més, comptarem amb la presència del diputat finlandès Mikko Kärnä, que ens donarà la seva visió de com s’està internacionalitzant el procés català, i amb la presidenta d’ANC Elisenda Paluzie, que intervindrà en la cloenda. Aquest acte comptarà a més amb l’actuació musical de Sandra Rodríguez, la performance de dansa “Un poble empresonat” dirigit per les coreògrafes Heidi Consegal i Carla Pérez i amb la projecció del vídeo “Mataró Dempeus” elaborat pels fotògrafs Joan Safont i Mireia Canicio.

Les entrades les podeu trobar amb anticipació a les taules informatives d’ANC-Mataró i a la taquilla del teatre, una hora abans de l’inici de l’acte. Se us demanarà una aportació voluntària que anirà destinada a ACDC (Associació Catalana pels Drets Civils, creada per  les famílies dels presos i exiliats polítics)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s