Mataró DEMPEUS – Exposició Fotogràfica

L’ ANC de Mataró us convida a l’exposició fotogràfica MATARO DEMPEUS que tindrà lloc a la sala d’exposicions de l’Ateneu de la Fundació Iluro (La Riera 92) del 2  al juliol al 29 de juliol (inauguració dia 2 a les 19:30h)

Nou mesos desprès de l’u d’octubre de 2017, el grup de fotògrafs mataronins format per  Joan Brucetreporter gràfic d’ANC Mataró-, Mireia Canicio fotògrafa Professional-, Joan Miquel Labrador, Lluis Rugama, Joan Safont fotògraf professional– i Adrià Triquell reporter gràfic d’ANC Mataró–  ens mostren des de la seva mirada i en un treball d’equip, una exposició de més de cent imatges i un vídeo realitzat a partir de filmacions, gravacions i fotografies que es corresponen als diferents actes i mobilitzacions en què han participat molts ciutadans de Mataró i comarca del Maresme en resposta als esdeveniments que hem viscut darrerament al nostre país.

D’aquesta manera deixen el seu testimoni immortalitzant aquests moments històrics.

Horari de la exposició:

  •     De dimarts a dissabte de 17.30 a 20.30h
  •     diumenge i festius d’11,30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30
  •     dilluns tancat excepte Inauguració

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s