15 d’abril: gran manifestació per la Democràcia i la Convivència

L’Espai Democràcia i Convivència, integrat per ANC, Òmnium Cultural i un centenar d’entitats i sindicats més, convoca una gran manifestació a Barcelona el 15 d’abril coincidint amb els 6 mesos de l’empresonament del president Jordi Sànchez i de Jordi Sànchez.

15 d’abril: gran manifestació a Barcelona

La primera acció anunciada per l’Espai Democràcia i Convivència és una gran manifestació a Barcelona el 15 d’abril a les 12.30h (atenció doncs s’ha canviat l’horari inicial) per clamar per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats. La cita coincidirà amb els 6 mesos d’empresonament a Soto del Real del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i el fins fa poc president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez.

El grup impulsor de l’Espai Democràcia i Convivència el formen les següents entitats i organitzacions: Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC),  CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.

Autobusos des de Mataró

Sortida: de la Plaça de les Tereses. Els diferents autobusos sortiran a les 11h

Compra de Tiquets:

  •  Òmnium Maresme (c.Argentona 59) feiners de 19-20.30h
  • Parada st. Sebastià (c.Barcelona/la Riera) dissabtes tarda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s