ARROSSADA PEL SI (Diumenge 24/09)

APATSPELSI_V3

ACTUALITZACIÓ 22/09: 

Degut als últims esdeveniments ocorreguts al nostre país, la coincidència de diversos actes i sobretot amb l’objectiu de concentrar tots els esforços en aquelles accions que demana el moment, anul·lem la arrossada prevista per aquest diumenge.

Disculpeu les molèsties que us hagi pogut ocasionar.

Mataró, 20 de setembre del 17.-  Aquests proper diumenge 24, a la territorial de Mataró d’Assemblea Nacional Catalana, organitzem una arrossada popular en favor del Si. El mateix acte s’està duent a terme en altres localitats dins em marc de la campanya del Si.

Cal fer reserva prèvia al telèfon 649 855 406. Esperem que tingueu un bon APAT PEL SI!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s