Omplim els teatres aquest dimecres. Acte a Mataró.

CARTELL MUT-Garantiescat_organitza_1_lgo

Aquest dimecres, 19 de juliol, a les 19.30 h, organitzem simultàniament desenes d’actes explicatius del referèndum sobre la independència de Catalunya. A gairebé cada comarca, a tot arreu hi haurà un diputat per explicar les garanties del referèndum i atendre les preguntes del públic. Són desenes d’actes, que comencen aquest dimecres i segueixen fins a final de juliol

La campanya garanties.cat facilita als nostres diputats poder explicar-se sobre el desplegament del mandat que els vam conferir el 27 de setembre de 2015, i recíprocament garanteix el nostre dret a conèixer de primera mà la informació política inherent al referèndum. Són actes de llibertat política pura. Si el senyor Mariano Rajoy vol informar-se, tindrà feina a enviar la Guàrdia Civil a visitar teatres i auditoris tot l’estiu.

És per això, que ANC Mataró amb la col·laboració d’Òmnium Cultural, organitza l’ acte al Foment Mataroní. Es comptarà amb la presència dels diputats al parlament Oriol Amat i Gerard Gómez del Moral.

L’entrada és lliure i tindrà lloc a 2/4 de vuit del vespre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s