Un Onze de Setembre que serà triomfant

Imprimir

Aquest Onze de Setembre, per primera vegada, tenim el Parlament amb majoria independentista i el Govern de la Generalitat amb un mandat i un compromís inequívocs per la independència. El poble, les institucions i la societat civil estem a punt per construir la República Catalana. Qui dubta que omplirem els carrers de Barcelona, Berga, Lleida, Salt i Tarragona?

Com serà l’Onze de Setembre de 2016? Tenim vídeo explicatiu ja a YouTube: a punt 11S2016

Consells pràctics:

  • Tan la nostra com la resta de territorials tindran packs amb la samarreta, el retolador per personalitzar-la amb el teu nom i el punt groc. Serem a la tradicional parada de st. Sebastià (c.Barcelona /la Riera) cada dissabte asamarretes partir del 20 d’agost de 6 a 9 del vespre
  • Inscriu-t’hi, per assegurar que tenim una organització tan bona com els anys anteriors. Et pots apuntar a qualsevol tram, tot i que et recomanem el Tram 40 (entre Casp i Ausiàs Marc) on s’ha assignat al Maresme.
  • Si ho vols, vine a la nostra parada informativa a partir del 20 d’agost i reserva una plaça d’autobús

 Amb R de República Catalana

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s