Campanya d’estiu a Mataró – Activa’t!

logo_activatFa tot just dues setmanes que l’’Assemblea Nacional Catalana va donar el tret de sortida a la Campanya d’Estiu, la prèvia de l’11S, que es desplegarà en els propers dies. Volem denunciar que estem davant un Estat que es mostra insensible amb el patiment dels seus ciutadans i que només ens queda poder construir entre tots un futur millor per a nosaltres, els nostres fills i els nostres néts.

Vàrem començar repartint més de 100.000 fulletons als centres d’atenció primària i hospitals de tot el territori, recuperant el “Les hemos destrozado el sistema sanitario”. Aquesta va ser la primera de diverses les accions que es duran a terme aquest estiu als carrers i les platges de Catalunya per denunciar els greuges de l’Estat i evidenciar que, després de la nova victòria del PP a les eleccions del 26J, la consecució de la República Catalana és l’única manera d’assolir els canvis necessaris per garantir el la protecció social i el benestar dels catalans -independentistes o no independentistes- així com de garantir un entorn propici per al progrés de l’economia i les empreses del país.

Sota el lema “Activa’t per la República Catalana”, pobresa energètica, crisi dels refugiats, dèficit de sobirania, seran altres temes que tractarà la campanya a través d’accions de teatre i art al carrer, amb l’objectiu d’augmentar la majoria social favorable a la independència, alhora que es pretén internacionalitzar el procés arribant als turistes de les platges de la costa catalana

A Mataró començarem les parades informatives davant l’estàtua de St. Sebastià (c.Barcelona / plaça Sta Anna) a partir de 20 d’agost. En aquestes parades es podrà adquirir la samarreta de diada així com adquirir tiquets per autocars per aquells que prefereixin aquest transport (en tenim 7 reservats),

Taules informatives Mataró (de 6 a 9 del vespre):

  • dissabte 20 agost
  • divendres 26 d’agost
  • dissabte 27 d’agost
  • dissabte 3 de setembre
  • dissabte 10 de setembre

A més, a finals farem una acció que no podem anunciar. Si vols col·laborar activament per arribar ben aviat a la República Catalana, si us plau fes-te soci de l’assemblea i activa’t!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s