l’ANC participa a la mostra d’entitats de Mataró

Mostra d'entitats MataroL’ajuntament de Mataró organitza durant el mes de juny un programa activitats proposades pel teixit associatiu, el Juny Associatiu, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de més de 70 d’entitats i associacions que donen un servei a la ciutat de forma desinteressada.

El dissabte 18 de juny es farà la fira d’entitats de Mataró a la plaça Santa Anna. Des d’ANC hi participarem. Tindrem un estand on podrem explicar els nostres projectes, totes les tasques que fem per dur a terme la sobirania del nostre poble, i tota la feina que dia a dia fem des de nostra entitat.

Acosta’t, informa’t i fes-te soci, la teva ajuda és imprescindible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s