Els socis d’ANC de Mataró responen a la crida

Votacions pregunta sobiranista ANC MataroMataró, 4 de juliol 2015.- La nostra ciutat, com en d’altres ocasions, ha estat seu electoral en un procés participatiu de l’ANC. Com és conegut, els socis de ple dret han estat consultats sobre la posició que ha de prendre l’entitat en el procés sobiranista.

En el moment de fer aquesta nota, la nostra territorial encara no disposa de dades de participació i resultats sobre els vots per la via del correu electrònic. Respecte els vots presencials, podem dir que ha estat del 25% del cens (insistim, sense comptar el correu electrònic), cosa que suposa una participació un 60% més alta que en les eleccions al secretariat, però per sota de la participació a nivell nacional.

Respecte el resultats, el 95% han votat que SI, dada en línea a la resta de votacions de Catalunya.

Veieu la nota emesa per l’ANC nacional

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s