Arribada de la Flama del Canigó a Mataró

FlamaCanigó2015Mataró 19 de juny de 2015.- Enguany, la Flama del Canigó arriba a Mataró, el proper dimarts 23 de juny. Aquest any, a més dels habituals actes al centre, la flama també visitarà els barris de Rocafonda i Cerdanyola.

Estem tot just a cent dies, del què ha de ser una votació històrica. Hem de fer palès que la flama de la independència està més viva que mai i que iniciem el rumb cap a una nova república, un nou país on la nostra llengua ja no serà mai més atacada. Serà protegida i estimada. La nostra llengua tindrà un estat sobirà.

Ens citem a 2/4 de 8 al davant de l’ajuntament. Us animem a portar estelades i samarretes grogues i vermelles. Podeu consultar el programa detallat en aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s