L’ANC recull signatures per a la ILP habitatge.

desno-ilp-cat-banner-01-facebookA Catalunya hi ha 50 desnonaments cada dia, a les ja més de 110.000 execucions hipotecàries iniciades des de 2008, cal sumar-hi la creixent problemàtica dels desnonaments per impagament de lloguer. Així mateix, més de 320.000 famílies pateixen pobresa energètica, perquè no poden mantenir les seves llars a temperatura adequada, o ja han patit talls de subministrament.

Davant d’aquesta realitat cada vegada més alarmant, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Aliança contra la Pobresa Energètica i l’Observatori DESC impulsen una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) perquè el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a aquesta emergència social.

L’Assemblea Nacional Catalana s’ha adherit a aquesta iniciativa i participa en la recollida de signatures. A Mataró es podrà signar a les parades de l’ANC, començant la tarda del dissabte 21 de febrer a Sant Sebastià (cruïlla Rambla-Riera-Carrer Barcelona) i a partir d’aquest dia tots els dissabtes a la tarda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s