FES-TE DONANT DE FUTUR.

DÓNA NOMÉS DUES HORES DEL TEU TEMPS PEL FUTUR DELS TEUS, PER UN PAÍS NOU.

Com ja deus saber, ARA ÉS L’HORA, el moviment unitari impulsat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural, ha presentat la campanya per guanyar la consulta del 9 de novembre. Una campanya basada en escoltar els anhels de tots els ciutadans per a construir un nou país. Per arribar a totes les cases, però, cal assolir 100.000 voluntaris.

Arribarem a cada casa per escoltar tothom, perquè tothom pugui dir com vol que sigui el país nou. La teva implicació és imprescindible per aconseguir aquest propòsit gegantí.

tickQuè hauré de fer?

És molt senzill: ens agruparem una colla de 30 voluntaris, ens distribuirem en parelles i un/a coordinador/a ens donarà material i unes adreces de Mataró per tal que fem una breu enquesta de tres minuts a cada casa sobre el nou país, de manera absolutament festiva i cívica.

tickHauré de parlar, argumentar o entrar en debats amb la gent?

No, que no t’espanti la tasca, és molt senzilla: només hauràs de llegir les preguntes de l’enquesta i anotar la resposta. En cap cas hauràs de donar opinió ni entrar en debats. Se’t facilitarà un full sobre les pautes d’actuació

tickQuan temps m’ocuparà?

Només et demanem dues hores de la teva vida per visitar llars i escoltar l’opinió i els somnis de tothom.
tickQuan començaré?

Està previst que la campanya comenci a Mataró, cap el dia 11 o el 18 d’octubre. L’activitat es durà a terme el dissabte al matí o un dia feiner a finals de la tarda.

tickTenim ja prou voluntaris?

Per tal de cobrir les necessitats de cada municipi, ARA ÉS L’HORA ha fet pública una web amb un mapa amb l’estimació dels voluntaris que té actualment cada municipi. Fins avui, Mataró no arriba al 20% dels voluntaris que ens caldrien.

Anima’t! Els voluntaris que han participat en proves pilots, ens certifiquen que la feina es fàcil i divertida de fer. Molts han repetit!

EM FAIG VOLUNTARI !

GENERAL-Voluntaris

 

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s