DIVENDRES ÉREM DAVANT DEL PARLAMENT. DEMÀ SEREM DAVANT DE L’AJUNTAMENT

Aquest passat divendres 19, molts ens vam aplegar davant del Parlament del país per donar suport a la votació de la Llei de consultes, que ens permetrà decidir el nostre futur el 9 de novembre.2014-19-9 Votació Llei Consultes 32

Demà dia 23, a Mataró, a les 8 del vespre, cal que ens concentrem davant de l’Ajuntament per donar suport als nostres representants, que en un ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia, donarà suport també a la promulgació de la llei i la signatura del Decret de convocatòria de la consulta. 2014-19-9 Votació Llei Consultes 77

Aquesta convocatòria respon a la crida feta per l’Associació de Municipis per la Independència amb el suport de l’Associació Catalana de Municipis, que va instar els ajuntaments catalans a convocar plens extraordinaris de suport a aquest pas decisiu del procés de sobirania.

Anem-hi vestits de groc!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s