NOVETATS A LES TAULES INFORMATIVES

20140216-Nous plafonsLa 5a Campanya de Taules Informatives de l’ANC Mataró abasta del dia 1 de febrer al 27 d’abril. Els  caps de setmana d’aquests mesos s’estan establint a diversos indrets de la ciutat punts informatius i de diàleg sobre l’argumentari independentista.

A mesura que ens apropem a les dates on haurem de decidir, l’Assemblea vol potenciar la informació, sempre en clau positiva i de construcció d’un nou Estat. Amb aquest objectiu, la Comissió de Taules Informatives de l’ANC Mataró ha millorat substancialment la seva presència en aquests espais públics amb nous cartells, com el que podeu veure aquí al costat, disposats en columnes on s’hi exposen missatges amb els corresponents arguments, complementats amb gràfics i fotografies. A partir d’aquests plafons, s’han editat també tríptics amb els missatges adaptats al format paper, a doble cara i a tot color.

La nova disposició informativa explica de manera clara els avantatges de tenir un Estat propi i els inconvenients de romandre a l’Estat espanyol. A partir d’aquesta informació, els voluntaris parlen amb els vianants que s’hi interessen tot comentant-la, ja que el principal objectiu de les Taules és el diàleg i la conversa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s